Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Stiţi cum este când ai vrea ceva bun, dar, în acelaşi timp, nu prea ai chef să te complici?
Cam aşa a fost şi la mine azi.
Cum mama poftise la nişte cornuleţe, am zis, cornuleţe să fie!
Mai aveam nişte osânză la congelator, aşa că am combinat-o cu unt, rezultatul fiind nişte cornuleţe foarte fragede.
Pentru umplutura, eu am folosit gem de vişine şi caise. Puteţi însă să puneţi umplutura care vă este pe plac.
Faina am amestecat-o cu sarea, untul si osânza. A rezultat o compozitie nisipoasa. Am adaugat restul ingredientelor, mai putin gemul.
Am framântat pâna ce am obtinut o coca omogena. Daca e nevoie, mai adaugati faina sau iaurt.
Am acoperit coca cu o folie si am lasat-o o ora la frigider.
Am scos coca de la rece, am întins o foaie de circa 0.5 cm grosime, am taiat patrate, am pus umplutura si le-am rulat.
Am asezat cornuletele în tava cu hârtie de copt, am pus tava la cuptor, la 180 de grade C, pentru 20 de minute.
Dupa ce s-au racorit putin, le-am pudrat cu zahar.
Se pastreaza fragede zile la rând. Stiu asta pentru ca le-am mai pregatit, dar n-am facut poze.
S-aveţi poftă !!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult